English מפת אתר  צור קשר 
רבנות אודותינו הלכה שבועית שאלות בהלכה מסלולי לימוד דף הבית
הסמכה לרבנות הראשית
ראשי /  מסלולי לימוד /  כשרות המטבח
לימודי הלכה - כשרות המטבח
הורדה סעיף סימן נושא השיעור מס' שיעור
    הכשרת כלים טרופים 1
    הכשרת כלים טרופים - תנורים, כיורים ושולחנות 2
    טבילת כלים במקווה 3
    מאכל שנעשה עי איני יהודי 4
    בישול עכום 5
    תערובות בשר וחלב 6
    תערובות בשר וחלב - מראית עין 7
    תערובות בשר וחלב-הגשת בשר וחלב 8
    תערובות בשר וחלב-המתנה בין בשר לחלב 9
    תערובות בשר וחלב-אכילת מאכל כשר בצלחות שאינן כשרות 10
    תערובות בשר וחלב - שפיכות והתזות במטבח 11
    תערובות בשר וחלב-התזות במטבח 12
    תערובות בשר וחלב-שימוש בכף הלא נכונה 13
    תערובות בשר וחלב-הפרדה בין בשר לחלב 14
    תערובות בשר וחלב-הדחת כלים ובעיות במדיח כלים 15
    תערובות אסורות 16
    תערובות אסורות - מיץ נקי מחרקים 17
    תערובות אסורות - כבד קצוץ 18
    תערובות אסורות - שניצל טריפה 19
    תערובות אסורות - שימוש בתנור אחד לחלבי ולבשרי 20
    תערובות אסורות - התערבבות הסכום 21
    חרקים 22
    דם בביצה 23
    הפרשת חלה 24
    הכשרת בשר 25
    תוצרת ארץ ישראל 26
    אמירה לעכום 27
מה בתכנית?

קורס ''המטבח הכשר'' פותח במיוחד כדי לתת מענה לכל השאלות העולות מן המטבח היהודי.
בעידן הטכנולוגיה המתקדמת, כאשר המטבח עמוס באביזרים וכלים מכלים שונים, ראוי לכל ראש משפחה לזהות את הבעיות הקשורות באוכל ובכלים בטרם תתרחשנה.

תכנית ''המטבח הכשר'' מציעה לך הדרכה מעשית בדרך מרתקת וגדושה בהסברים, תוך שימת דגש לסוגיות בנות זמנינו.

בין הנושאים הנידונים: הכשרת כלי טריפה, תערובת בשר בחלב, אכילה במסעדות, פת עכום, סוגיית המקרוגל והתנור, השייש והכיור, פרווה, ביצים ועוד.

עורך התוכנית: הרב דן חנן
משך הקורס: 3 חדשים

עלות התוכנית:דמי מנוי חודשיים

לימודי הלכה
חברה לבניית אתרים
דף הבית | אודותינו | מסלולי לימוד | שאלות בהלכה | הלכה שבועית | כתוב לנו | מפת אתר
בראשית | פרשת השבוע |
מקוואות | אבלות | עירובין | נדה | שבת | איסור והיתר | קידושין | מילה וגירות |
לימודי סמיכה:
הלכות דיינים | עדות | נזקי שכנים | שותפין | שכירות פועלים | גיטין | הלוואה | דיינות:
מועדים | בר מצוה | שבת הלכה למעשה | אתיקה בעסקים | כשרות המטבח | רפואה בהלכה | לימודי הלכה: